Politika zasebnosti

("mi", "mi" ali "naš") upravlja spletno mesto ("storitev").
Ta stran vas obvešča o naših pravilnikih glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov, ko uporabljate našo storitev, in o odločitvah, ki jih sprejemate s temi podatki.
Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve soglašate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom. Če ni drugače določeno v tem pravilniku o zasebnosti, imajo izrazi, uporabljeni v tem pravilniku o zasebnosti, enak pomen kot v naših pogojih, ki so na voljo na
Zbiranje in uporaba informacij
Zbiramo več različnih vrst informacij za različne namene, da vam zagotovimo in izboljšamo naše storitve.
Vrste zbranih podatkov
osebni podatki
Pri uporabi naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za vzpostavitev stika ali identifikacijo (»osebni podatki«). Osebni podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:
Email naslov
Piškotki in podatki o uporabi
podatke o uporabi
Zbiramo lahko tudi informacije o tem, kako se do storitve dostopa in kako se uporablja (»podatki o uporabi«). Ti podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vašega računalnika (kot je naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstvene identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.
Sledilni in podatkovni piškotki
Uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja za sledenje dejavnosti na naši storitvi in shranjevanje določenih informacij.
Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki so poslani v vaš brskalnik s spletne strani in shranjeni v vaši napravi. Tehnologije sledenja uporabljajo tudi svetilnike, oznake in skripte za zbiranje in sledenje informacijam ter za izboljšanje in analizo naše storitve.
Brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke, ali določite, kdaj je piškotek poslan. Vendar, če ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati določenih delov naše storitve. Več o tem, kako upravljati s piškotki, lahko izveste v priročniku brskalnika za piškotke.
Primeri piškotkov, ki jih uporabljamo:
Sejni piškotki. Za delovanje naše storitve uporabljamo sejne piškotke.
Nastavitve piškotkov. Uporabljamo prednostne piškotke, da si zapomnimo vaše nastavitve in preference.
Varnostni piškotki. Piškotke uporabljamo za varnostne namene.
uporaba podatkov
uporablja zbrane podatke za različne namene:
Za zagotavljanje in vzdrževanje storitve
Za obveščanje o spremembah naše storitve
Da vam omogočimo sodelovanje v interaktivnih funkcijah naše storitve, ko se tako odločite
Za zagotavljanje storitev in podpore strankam
Zagotovite analizo ali dragocene informacije, da lahko izboljšamo storitev
Za spremljanje uporabe storitve
Odkrivanje, preprečevanje in odpravljanje tehničnih težav
prenos podatkov
Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se lahko prenesejo in shranijo v računalnike, ki se nahajajo zunaj vaše države, province, države ali druge vladne jurisdikcije, kjer se zakoni o varstvu podatkov lahko razlikujejo od tistih v vaši jurisdikciji.
Če se nahajate zunaj Združenih držav in se odločite, da nam posredujete informacije, upoštevajte, da podatke, vključno z osebnimi podatki, prenašamo v Združene države in jih tam obdelujemo.
Vaše strinjanje s tem pravilnikom o zasebnosti in poznejše posredovanje takih informacij pomeni vaše soglasje za takšen prenos.
storili bomo vse razumno potrebne korake, da zagotovimo varno ravnanje z vašimi podatki v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti in noben prenos vaših osebnih podatkov ne bo izveden subjektu ali državi, razen če bo vzpostavljen ustrezen nadzor, vključno z varnostjo vaših podatkov. in druge osebne podatke.
Razkritje
pravna norma
lahko razkrije vaše osebne podatke v dobri veri, da je tako dejanje potrebno za:
Za izpolnitev zakonske obveznosti
Za zaščito in zaščito pravic ali lastnine
Da bi preprečili ali raziskali morebitne kršitve v zvezi s storitvijo
Za zaščito osebne varnosti uporabnikov storitev ali javnosti
Za zaščito pred pravno odgovornostjo
varnost podatkov
Varnost vaših podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa prek interneta ali način elektronskega shranjevanja ni 100-odstotno varen. Čeprav si prizadevamo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.
storitveni sektor
Za olajšanje zagotavljanja naših storitev ("ponudniki storitev") lahko najamemo podjetja in posameznike tretjih oseb, za zagotavljanje storitev v našem imenu, za izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali za pomoč pri analizi uporabe naših storitev.
Te tretje osebe imajo dostop do vaših osebnih podatkov samo za opravljanje teh nalog v našem imenu in jih ne smejo razkriti ali uporabiti za noben drug namen.
Povezave do drugih spletnih mest
Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno stran te tretje osebe. Močno vam priporočamo, da preberete pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.
Ne nadzorujemo in nismo ozna voljo za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerih koli spletnih mest ali storitev tretjih oseb.
Zasebnost za otroke
Naša storitev se ne obrne na osebe, mlajše od 18 let (»otroci«).
Zavestno ne zbiramo osebnih podatkov od nikogar, mlajšega od 18 let. Če ste starš ali skrbnik in veste, da so nam vaši otroci posredovali osebne podatke, nas kontaktirajte. Če izvemo, da smo zbirali osebne podatke otrok brez soglasja staršev, bomo sprejeli ukrepe za odstranitev teh podatkov iz naših strežnikov.
Spremembe tega pravilnika o zasebnosti
Našo politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. O morebitnih spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani.
Obvestili vas bomo po e-pošti in/ali vidnem obvestilu v naši storitvi, preden bodo spremembe začele veljati, in posodobili "datum začetka veljavnosti" na vrhu tega pravilnika o zasebnosti.
Svetujemo vam, da redno pregledujete to politiko zasebnosti za morebitne spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti bodo začele veljati po objavi na tej strani.
kontaktiraj nas
Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, jih prosimo.